Förskolan Hantverkaren består av två avdelningar med barn i åldern 1-3 och 3-5 år.


Sidor

torsdag 26 januari 2017

Visualiseringscenter

Igår onsdag besökte några Krokodiler Visualiseringscentrum här i Norrköping. Denna vecka är sista veckan för två av våra pedagoger på Hantverkaren och vi ville hitta på något extra tillsammans med barnen. Så vi bestämde oss för att flyga ut i rymden! 


Vi gick följa med på en 3D rymdresa i deras jättestor Dome, "nästa som bio" som ett av barnen sa. Vi fick träffa Flisa Granit som var vår astronaut för att leta reda på olika slags stenar från de olika planeterna. Vi besökte Merkurius, Saturnus och även barnen själva fick bestäma vart vi skulle. 


"Jag vill till Pluto!" 

 
Det var lite läskigt ibland men väldigt spännande när vi fick se planetern på nära håll och ibland krokade vi nästa med massa stenar när vi försökte fånga dom. När vi gått av vårt rymdskepp visade Flisa oss vilka stenar hon hade fångat från de olika planeterna. 


"Den röda stenen är från Mars." 

"Den glittrar. Som stjärnorna!"'

Dry blev rtt väldigt lyckat och uppskattat besök och om du vill göra ett besök själv går in på http://visualiseringscenter.se och boka in ett besök. Kanske det blir ett besök bland dinosaurier nästa gång? :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar